B/E kørekort (trailer)

Har du brug for et B/E kørekort?

Med et almindeligt kørekort til bil må du altid spænde en 750 kg trailer til bilen. Er den tilladte totalvægt på traileren større end 750 kg, så må bil og trailer ikke have en tilladt totalvægt på mere end 3500 kg. Så skal du køre med en hestetrailer eller en stor campingvogn, så er det almindelige kørekort tit ikke nok.

Med et kørekort til kategori B/E, må du køre med en samlet totalvægt på op til 7.000 kg.

Du kan læse mere på www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/anhaenger-og-trailer og FDM har en beregner som kan hjælpe dig med at finde ud af hvad du må køre med og hvilket kørekort det kræver https://fdm.dk/biler/trailer-campingvogn/beregner-til-trailer-campingvogn

Vogntoget du kommer til at køre i er en Mercedes-Benz GLK 3,0 V6 diesel med en Eduard boogietrailer. Bilen er dejlig høj og overskuelig, har automatgear og kører sig nemt, så du kan koncentrere dig om at lære at køre med traileren. Du mister ikke retten til at køre med manuelt gear bagefter!

Holdstart:

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os på telefon (+45) 22 25 33 36 eller mail Korekompagniet@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.