Kørelærerne

Kørekompagniet

I Kørekompagniet er der flere kørelærere, Michael, Rasmus, Luna og Max. Nogle gange har vi en ekstra kørelærer til at hjælpe. Vi gør vores bedste for, at det bliver en god oplevelse at tage kørekort hos Kørekompagniet.

Når vi har teoritimer er der gratis sodavand, kaffe og the. Der plejer at være god og afslappet stemning på teoriholdene. Det er bare meget sjovere for alle, hvis der er en positiv stemning. Og så er det er det bedste grundlag for et godt læringsmiljø.

Når vi har køretimer, har vi fokus på to ting. For det første skal teknikken være i orden. Vi har indlagt små øvelser, som giver dig den rigtige teknik under kørslen. For det andet forsøger vi altid at ramme den enkelte elevs niveau. Du bliver ikke kastet ud i svære øvelser og områder, som du ikke er klar til. På den anden side skal du udfordres, så du hele tiden bliver bedre. Ved at have fokus på disse to elementer, får du aldrig unødig mange ekstra lektioner.

Vi er tålmodige i vores tilgang til undervisning. Vi lærer alle i forskelligt tempo og med forskellige tilgange, men alle kan lære at køre bil. Målet er at du bliver en dygtig bilist, som kører med omtanke for andre og har 100% styr på reglerne og betjeningen af bilen.

Vi kører i Audi A4, Mercedes B-klasse og Audi Q3 men vi er ikke pylret om vores biler 🙂 I kommer for at lære at køre bil og det er tilladt at lave fejl. Man kan ikke lære det hele i løbet af første køretur, så du bliver hurtigt tilgivet, når du glemmer at træde koblingen ned ved gearskifte eller sætter den i det forkerte gear 🙂

Vores kørelærere

Michael Juul

Michael Juul

Særligt godkendt kørelærer (må undervise kørelærer aspiranter)

Underviser i teori og kørsel til alm. bil, generhverv, rutine kørsel, ombytning af udenlandsk kørekort.

Underviser både på dansk og engelsk.

Rasmus Glæsner

Rasmus Glæsner

Kørelærer

Underviser i kørsel til alm. bil, generhverv, rutinekørsel, underviser desuden på uc-plus i taxa-kørekort.

Luna Fruerboel

Luna Fruerboel

Særligt godkendt kørelærer (må undervise kørelæreraspiranter)

Underviser i kørsel til alm. bil, generhverv, rutinekørsel.

Max Jansen Lange

Max Jansen Lange

Kørelærer

Underviser i kørsel til alm. bil, generhverv, rutinekørsel, ombytning af udenlandsk kørekort.

Kaj Rützou

Kaj Rützou

Særligt godkendt kørelærer (må undervise kørelæreraspiranter)

Underviser til trailerkørekort (B/E), alm bil, Ombytning af udenlandsk kørekort.

Underviser både på dansk, Engelsk og Tysk.

Tea Hammeleff

Tea Hammeleff

Kørelærer

Underviser i kørsel til alm. bil, generhverv, rutinekørsel

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os på telefon (+45) 22 25 33 36 eller mail Korekompagniet@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.