Kontrol af bilen

Spørgsmål til kontrol af bilen

Inden kørslen til køreprøven, starter den prøvesagkyndige med at stille nogle spørgsmål til kontrol af bilen. Det er for at sikre, at du ved hvordan (uden brug af værktøj) man tjekker om en bil er forsvarlig og lovlig at køre i, Husk på at det er dit ansvar som fører af køretøjet.

Mange elever frygter spørgsmålene, men bare tag det helt roligt. Det er ikke en mekaniker-eksamen, men mere en sikring om at alle bilister har en grundviden omkring dæk, lygter, støddæmpere osv.

Her er et link til en video, som er god for dig at se igennem inden køreprøven. Denne video er god fordi den dækker alt hvad du kan blive spurgt om til det tekniske område. Vi gennemgår også skolevognen inden køreprøven, så du er sikker på at kunne det.

Se en video af gennemgang her.

Læs mere om ting du skal vide til køre prøven her.

Vær opmærksom på at væskerne i motorrummet kan have en anden farve og placering end de har på den bil som du normalt kører i på køreskolen.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os på telefon (+45) 22 25 33 36 eller mail Korekompagniet@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.