(+45) 22 25 33 36 Korekompagniet@gmail.com

Kørelærerne

Kørekompagniet

I Kørekompagniet er der flere kørelærere, Michael, Henrik, Rasmus og Peter. Nogle gange har vi en ekstra kørelærer til at hjælpe. Vi gør vores bedste for, at det bliver en god oplevelse at tage kørekort hos Kørekompagniet.

Når vi har teoritimer er der gratis sodavand, kaffe og the. Der plejer at være god og afslappet stemning på teoriholdene. Det er bare meget sjovere for alle, hvis der er en positiv stemning. Og så er det er det bedste grundlag for et godt læringsmiljø.

Når vi har køretimer, har vi fokus på to ting. For det første skal teknikken være i orden. Vi har indlagt små øvelser, som giver dig den rigtige teknik under kørslen. For det andet forsøger vi altid at ramme den enkelte elevs niveau. Du bliver ikke kastet ud i svære øvelser og områder, som du ikke er klar til. På den anden side skal du udfordres, så du hele tiden bliver bedre. Ved at have fokus på disse to elementer, får du aldrig unødig mange ekstra lektioner.

Vi er tålmodige i vores tilgang til undervisning. Vi lærer alle i forskelligt tempo og med forskellige tilgange, men alle kan lære at køre bil. Målet er at du bliver en dygtig bilist, som kører med omtanke for andre og har 100% styr på reglerne og betjeningen af bilen.

Vi kører i  Mini Cooper (Paceman), Range Rover Evoque, Mercedes A-klasse og Mercedes B-klasse, men vi er ikke pylret om vores biler 🙂 I kommer for at lære at køre bil og det er tilladt at lave fejl. Man kan ikke lære det hele i løbet af første køretur, så du bliver hurtigt tilgivet, når du glemmer at træde koblingen ned ved gearskifte eller sætter den i det forkerte gear 🙂

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.